Regisseurs

Helena Bittencourt en Goos Meeuwsen


Het hart van deze circusshow wordt gevormd door vier musici en vier circusartiesten. Zij zorgen voor muziek, zang en dans, clownerie en acrobatiek.


De Circusartiesten

Samen vormen ze kleurrijk internationaal gezelschap en maken ze deel uit van de wereldtop op circustheatergebied. Ze zijn allemaal opgeleid bij de befaamde École National du Cirque in Montreal en hebben daarna veel ervaring opgedaan bij Cirque du Soleil. Voor deze gelegenheid schitteren samen. Met ieder zijn of haar eigen specialiteit waarmee ze over de hele wereld al furore maakten, willen ze nu in Nederland de harten sneller laten kloppen.

Goos Meeuwsen

Goos Meeuwsen is één van de weinige officiële clowns uit Nederland. Met zijn combinatie van ingehouden spel en een breed spectrum aan mimiek weet hij al jaren vele mensen te ontroeren. Goos is een internationaal veelgevraagde artiest en trad op in tientallen circus- en theaterproducties.

Helena Bittencourt

Hélèna Bittencourt lijkt alles te kunnen. Dit Braziliaanse talent kan acteren, zingen en regisseren. Maar ook hoog in de lucht voelt zij zich thuis en haalt zij duizelingwekkende capriolen uit. Met haar grote bruine ogen weet ze iedereen te betoveren en aan het lachen te maken. Samen met haar man Goos Meeuwsen reist zij de wereld over om haar kunsten te tonen.

Bekijk hier de trailer van de voorstelling '30 min to shine' van Goos Meeuwsen en Hélèna Bittencourt tijdens het Festival Buitengewoon in Doetinchem.

Claudel Doucet

...

Ralphael P.

...

nico en co ontwerpers, Geraldine Lodders stichting touchstones