Het hart van deze circusshow wordt gevormd door vier musici en vier circusartiesten. Zij zorgen voor muziek, zang en dans, clownerie en acrobatiek.


Muzikale artiesten

Deze artiesten weten als geen ander hoe je een verhaal kan vertellen en ondersteunen door middel van verschillende soorten zang en muziek. De muzikanten zullen de circusartiesten met hun nodige opzwepende en zwierende klanken, die tot hoog in het kerkgewelf weerklinken, begeleiden. Samen zorgen zij voor een echt Arnhems tintje aan deze voorstelling.


Mete Erker Trio

Het Mete Erker Trio bestaat uit Mete Erker (saxofoon), Johan Plomp (bas) en Makki van Engelen (drums). Het expressieve spel wordt gekenmerkt door een combinatie van rauwe energie en muzikale verhalen waarbij gevoelens centraal staan. Het Mete Erker Trio put zijn inspiratie uit de jazzmuziek van begin jaren '60. In het najaar van 2013 presenteerden zij hun debuutalbum: Celebration of Mediocrity, op CD en vinyl.

Luister hier naar diverse nummers van ‘Celebration of Mediocrity’ van het Mete Erker Trio.


Lavalu

Lavalu is een Nederlandse singer-songwriter. Geboren in Cleveland Ohio maar getogen in Arnhem. Haar liedjes zijn zeer persoonlijk zoals ook te horen op haar album Fighting Wildfires (2013). De nummers vertellen het verhaal van hoge hoogtes en diepe dalen die ze heeft ervaren na het maken van haar debuutalbum en gaan vooral over de strijd met haarzelf.

Luister hier naar Hey, the sun’s here van het album ‘Fighting Wildfires’ van Lavalu.

nico en co ontwerpers, Geraldine Lodders stichting touchstones