Spaghetti met Olifantentranen


Circus is van oorsprong 'Volksvermaak' en dus bedoeld voor jong en oud, arm en rijk, mensen van alle culturen. Circus brengt iedereen op de been om als één grote familie te genieten van het grote avontuur dat Fashionata te bieden heeft.


Fashionata is aldus SAMEN plezier beleven aan de circustheatershow en Fashionata is SAMEN eten aan lange tafels in de Eusebiuskerk, een unieke gebeurtenis, die u niet mag missen. Samen eten verhoogt immers het gevoel van samenzijn én met z'n allen een ongekend avontuur beleven; het maakt een avond Fashionata compleet.


Wij serveren daarom vooraf aan de avondvoorstellingen (en op 14 en 22 juni achteraf) 'Spaghetti met Olifantentranen'. Een passievolle maaltijd volgens geheim recept bereid.


Fashionata is een circustheatershow zonder dieren. Dit feit hebben we doorgevoerd in het eten...


'Spaghetti met Olifantentranen' kost 10,- euro en is uitsluitend in combinatie met een entreeticket te koop in de digitale ticketshop.
Kom samen met vrienden, familie en kinderen, buren, collega’s, uw netwerk en/of klanten genieten van een heerlijk avondje uit door eerst gezellig met elkaar te eten om daarna te genieten van Fashionata, Cirque de la Mode.


Combi-tickets: Spaghetti + Show

1-3 personen: entree 17,50 + Spaghetti 10,- = 27,50 euro p.p.


4 personen of meer: entree 15,- + Spaghetti 10,- = 25,- euro p.p.
30 personen of meer: entree 12,50 + Spaghetti 10,- = 22,50 euro p.p.


Let op: Komt u met 30 personen of meer neem dan contact met ons op!! Wij zorgen dan voor de reservering en een feestelijk onthaal van uw gezelschap. Email naar tickets@fashionata.nu


Wij verheugen ons erop samen met u aan tafel te zitten!

nico en co ontwerpers, Geraldine Lodders stichting touchstones