Fashionata, Cirque de la Mode
Circus zoals u het nog nooit zag!


In de maand juni strijkt Fashionata, Cirque de la Mode neer in Arnhem. Dit gloednieuwe circus verrast jong en oud, rijk en arm, circusfan of niet met spetterende voorstellingen van 11 t/m 22 juni in de Eusebiuskerk in hartje Arnhem.

Fashionata is geen traditioneel circus. De piste is verruild voor een kerk, geen levende dieren maar beestachtige sketches, niet alleen circus, maar circustheater. Dat wil zeggen een combinatie van circus, theater, live muziek, zang en fashion.

Mode is het centrale thema van deze bijzondere circusshows. Wat we dragen, zegt iets over wie we zijn. De clown is hier misschien wel het meest aansprekende voorbeeld van.

Fashionata is circus in zijn meest wervelende vorm. Met muziek, zang, clownerie en acrobatiek. Het hart van deze circusshow wordt gevormd door vier musici en vier circusartiesten (afkomstig van het wereldberoemde Cirque du Soleil). Zij verzorgen een bijna anderhalf durende voorstelling die de bezoeker op het puntje van zijn stoel houdt, ontroert en doet schateren van het lachen. Komt dat zien en beleven!

nico en co ontwerpers, Geraldine Lodders stichting touchstones